Kerbusch Schilderwerken

Restaureren is dus het herstellen en opknappen van oude lagen.
De technieken zijn overal te gebruiken en de restaurateur/decorateur kiest voor het passende effect. Voorbeelden van technieken zijn:
Vernissen, metaalimitatie: goud d.w.z. vergulden, zilver, koper, chroom enz., opsponzen, afsponzen, deppen, tamponneren, wikkelen, kammen, spatten, marmerm-, hout-, en antiekimitatie, craquelé, stempelen, blokdrukken, sjabloneren, strepen en frotteren.Decoratie en Restauratie
Veel technieken zijn op het gebied van decoratie en restauratie hetzelfde. Het verschil zit in het feit waarop je de technieken toepast.
Een muur marmeren in een horecagelegenheid of sauna is decoreren maar het herstellen van oude gemarmerde lagen in monumentaal pand is restaureren.
Kerbusch Schilderwerken
Home      Kwaliteit     De Groene Schilder     Decoratie & Restauratie     Over Jean-Paul     Contact
 
Muurschilderingen, fresco's, effecten als trompe-l'oeil.
Penseeltechnieken worden gebruikt voor belettering van naambordjes, reclameborden, gevelreclame.
Teksten, gedichten, uitspraken op muren, deuren en panelen.
Patronen, tekeningen en figuratieve afbeeldingen worden aangebracht op de door u aangewezen ondergrond.
Kinderkamers voorzien van leuke thema’s en de meubeltjes op elkaar afstemmen, passende decoraties aanbrengen is voor ons een leuke uitdaging en doen we met veel plezier.
Behang kan een kamer verlevendigen en accenten aanbrengen. Een mooie behangdecoratie trekt het oog en is een origineel sieraad voor een ruimte. Met de hand gemaakt en professioneel aangebracht, voor u een uniek exemplaar.
Kerbusch Schilder en Decoratiewerken     Oostendestraat 47     4826KM Breda     0652455168


Naar boven